Your browser does not support JavaScript!

Investeste in imaginea companiei tale

Campaniile noastre de lead generation au ajutat sute de clienti sa isi mareasca profiturile.
Obtine chiar azi clienti interesati.

 Campanii de lead generation

Mixam direct marketing cu inbound marketing pentru a livra cele mai bune rezultate pentru companii. Oferim instrumente care masoara gradul de implicare al clientilor in campanii, dar in acelasi timp oferim o viziune integrata a participarii lor in campaniile de lead generation.

 Email marketing

Cu peste 13 ani de experienta, campaniile noastre de e-mail marketing sunt realizate de specialisti cu experienta, capabili sa coordoneze toate aspectele care influenteaza succesul unei campanii de e-mail marketing. In portofoliul nostru se regasesc companii atat din Europa, cat si din Statele Unite ale Americii.

 Fax marketing

Esti pregatit sa incerci campaniile de fax? Contacteaza-ne si descopera un instrument de marketing eficient si valoros. O campanie de fax iti poate aduce succesul pentru afacerea ta.

 Crearea de continut

Noi ajutam companiile sa gaseasca subiectul si designul care se potrivesc identitatii lor, iar apoi producem continut de inalta calitate, atat copywriting cat si design, pentru a le indeplini cu succes obiectivele si pentru a livra rezultate concrete.

Crestere accelerata cu instrumente digitale personalizate

Crearea de solutii software personalizate pentru imbunatatirea experientelor digitale: aplicatii inteligente, site-uri web, instrumente de filtrare si curatare a bazelor de date.

 Dezvoltare software

Ghidam companiile pe tot parcursul proiectului de dezvoltare software. Realizam software-uri de e-commerce, aplicatii smart si proiecte omni-channel.

 Platforme de E-commerce

Avem capacitatea si resursele necesare pentru a furniza servicii de e-commerce digitale si servicii de marketing de la stadiul de proiect pana la implementare. Automatizarea proceselor de vanzari, comenzi, transport, stocuri, duc la o crestere implicita a afacerii dumneavoastra.

 Dezvoltare Wordpress

Echipa noastra are capacitatea de a implementa cele mai inovative proiecte si a le transforma in realitate. Fie ca vorbim despre construirea unui website sau un magazin online pe platforma de WordPress, suntem aici pentru a transpune viziunea ta in spatiul digital.

 Formulare web

Construim site-uri si aplicatii personalizate care inspira oamenii sa faca alegerea potrivita. Expertiza noastra se axeaza pe discipline si abilitati cheie pentru o lume si o audienta moderna.

Inspiratie si conectivitate prin design pentru a obtine valoare

Intelegem atat procesele de marketing cat si cele de comert, si producem design de calitate care este intotdeauna inovator si util pentru nevoile companiilor.

 Concept grafic si design

Fie ca este design pentru e-mail marketing, design pentru website sau e-commerce, ne concentram intotdeauna pe experienta consumatorului, identificand momentele care conteaza si construind o identitate unica pentru fiecare afacere in parte.

 Design si dezvoltare web

Experienta noastra in domeniul Digital, Retail si Trade ne ajuta sa intelegem contextul, canalele si categoriile, sa maximizam aplicabilitatea unui brand pentru a crea cele mai bune design-uri pentru nevoile companiei tale.

Solutii inteligente de gazduire dedicate proiectelor tale

Viteza, fiabiliate si performanta. Experimenteaza solutiile de hosting potrivite pentru nevoile companiei tale.

 Gazduire in cloud

Daca ai nevoie de o solutie de backup fiabila, acces instant la fisiere si o modalitate usoara de a le partaja, avem un serviciu de stocare potrivit pentru tine.

 Servere VPS

Daca esti in cautarea unei solutii de gazduire pentru site-ul tau sau ai nevoie de servere dedicate care sa se potriveasca nevoilor tale, de doua lucruri poti fi sigur: stabilitate maxima si securitatea datelor.

 Servere dedicate

Construieste-ti prezenta online cu ajutorul serverelor dedicate si asigura-te ca vei beneficia de cele mai inalte standarde.

 Gazduire web

Beneficiaza de toate avantajele oferite de o gazduire web puternica si accesibila, fara sa compromiti securitatea. Beneficiaza de hosting rapid si securizat pentru toate tipurile de site-uri web.